wsensePo spuštění upgradu na Windows 10 během prvního dne provedlo instalaci přes 14 milionů lidí po celém světe. Pokud jste jedním z milionů lidí, měli byste vědět, že Windows umožní všem „přátelům“ připojení k Vaší WiFi síti bez znalosti hesla. Tato nová funkce se nazývá WiFi-Sense. Připojení nabídne skupině uživatelů, se kterými jste přátele na Facebooku, Skype nebo je máte v aplikaci Outlook. Problém je, že v aktuální verzi není možné zvolit pouze některé uživatele nebo skupinu uživatelů. Proto pokud lpíte na bezpečnosti, doporučujeme tuto funkci vypnout. Jak vypnout funkci Wi-Fi Sense? Jděte do nastavení, poté zvolte možnost Síť a Internet a poté klikněte na “změnit nastavení Wi-Fi”. V této nabídce vyberte nastavení Wi-Fi. Zde můžete nastavit spoustu možností. Pod nadpisem Wi-Fi Sense vypněte sdílení hesla Wi-Fi s Facebookem, Skypem a nebo Outlookem. Přeci jen nechcete například, aby někdo z “přátel” přijel k domu, kde vysílá Vaše WiFi a koukal na domácí videa, která streamujete do televize. Pomůžeme Vám s čímkoliv, neváhejte nás kontaktovat.